Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten

Wie ben je? Wilbur  Zitman ik ben 45 jaar en getrouwd mat Bas.

Wat doe je? Ik ben directeur en eigenaar van totaalonderhoudsbedrijf Zitman & Co. Vorig jaar bestond ons familiebedrijf 75 jaar. Vroeger zijn wij begonnen uit de schilders hoek nu doen we alles qua onderhoud. We werken samen met specialisten uit de omgeving, zodat we gezamenlijk een totale klus aankunnen. Het schilderwerk, timmerwerk of de loodgieter alles regelen wij zodat de klant daar geen zorgen overheeft. Het is altijd heel afwisselend, veel buitenwerk en dadelijk komt het binnen winterschilder werk weer. Volgend voorjaar verhuist het bedrijf naar de Industrieweg 30 in de Dobbewijk, hier groeien we aardig uit ons jasje. Verder ben ik een fanatieke squasher, ik doe zelfs mee aan de competitie. Ik ben ook graag op het water, met een sloep naar de Vlietlanden of zeilen op de Kaag.

Waar woon je? Wij wonen in Noord Hofland. Hele fijne buurt, leuke buren en lekker groen. 

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is gewoon het leukste en mooiste dorp van Nederland. Het is echt jammer dan wij niet meer bij de 10 beste gemeenten horen. We weten allemaal dat Voorschoten er financieel niet zo goed voor staat maar het woongenot is er echt niet minder om. Je hebt hier alles en de Voorstraat is echt mijn favoriete plekje. 

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wat vervelend was de afgelopen tijd, was dat alle wegen afgesloten waren. Daar is niet goed over nagedacht. Voor mijn bedrijf was dit niet prettig. Ook de traverse zorgt voor veel vertraging, wat dat betreft zijn we er niet op vooruit gegaan.

Met dank aan Wilbur Zitman

Pin It