Mijn naam is Glenn Zeelt, 66 jaar. Van beroep was ik gemeenteambtenaar maar inmiddels gepensioneerd. Ik ben getrouwd met Marijke en woon sinds 1955 in Voorschoten.

Tussendoor heb ik twee uitstapjes gemaakt. Een 2-jarig verblijf in Rijswijk en een 13-jarig verblijf in Dalfsen. 

Het liefst ben ik samen met anderen bezig om dingen te bereiken. Dat ik daarom oprecht in mensen en hun drijfveren geïnteresseerd ben is vanzelfsprekend.

Ik heb inmiddels een veelheid aan bestuursfuncties uitgeoefend en ben in mijn ‘jonge jaren’ als trainer, begeleider en coach in Voorschoten actief geweest. Mijn medewerkers vonden mij sociaal, bevlogen, integer en een goede belangenbehartiger. Ellenlange verhalen zijn niet aan mij besteed. Zeg wat je bedoelt, wees zakelijk en pragmatisch!

Mijn interesse ligt bij het openbaar bestuur van gemeenten. Het is een veelzijdig bedrijf.

Ruim 40 jaar heb ik voor diverse gemeentes gewerkt en dus vele burgemeesters, wethouders en gemeenteraden meegemaakt. Daar ontmoette ik verschillende mensen die mij inspireerden op allerlei gebieden. Die mij ook ‘dwongen’ om het beste uit mijzelf te halen en het maximale voor hen te presteren. Op die manier draag je ook bij aan het bereiken van hun doelen. Dat is mooi! Als raadslid moet je dat ook doen.

Ik heb gekozen voor de lokale politiek omdat onafhankelijk is. Je staat dichter bij je eigen inwoners en kunt daardoor sneller contact maken en naar ze luisteren. Onze leden behoren tot diverse stromingen in onze samenleving. Wij kijken naar wat echt belangrijk is voor Voorschoten met een sociale, zakelijke en pragmatische bril op. ‘Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’. Wij hoeven ons niet te laten leiden door de landelijke of provinciale partijbesturen. En niet onbelangrijk om te noemen; ik heb 23 jaar voor deze mooie gemeente gewerkt!

Pin It