Ummi CimenEven voorstellen: Ummi Cimen, 51 jaar, nr. 4 op de kieslijst van ONS Voorschoten.
 
Ik heb een dochter van 27. Toen zij ging studeren in Leiden heb ik kennis gemaakt met Voorschoten en in 2014 heb ik besloten om in dit mooie dorp te gaan wonen. 
 
Al meer dan 30 jaar zet ik mij in voor de persoonlijke groei van mensen.  Ik werk als loopbaanbegeleider en trainer en help  jongeren en (jong) volwassenen met het vinden van de juiste studie of baan. Als dochter van een Turkse gastarbeider groeide ik op in de omgeving van Arnhem. Op mijn 19e werd ik voorzitter van een landelijke stichting ter bevordering van de integratie van migranten vrouwen. De rode draad in mijn leven is dan ook anderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. 
 
Politiek heeft mij altijd al geïnteresseerd. In september 2017 ben ik lid geworden van ONS Voorschoten. Het voelt goed om iets voor de samenleving te kunnen doen. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar jeugd. Jongeren zijn onze toekomst en daar moet je in investeren en ze de ruimte geven om zich goed te ontwikkelen. Mijn manier van werken is creatief, mensgericht en pragmatisch. Als je maar wilt en open staat voor verandering en vernieuwing is veel mogelijk. 
 
Een van mijn grote passies is koken en alles wat met lekker eten te maken heeft. Het is een uitdaging om met zo min mogelijk ingrediënten toch een lekkere en kleurrijke maaltijd te bereiden. Met minder meer maken!
Pin It