Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten

Wie ben je? Robine Stark 39 jaar, ik woon samen met Hans en wij hebben 5 kinderen Vera (6), Eva (5), Donna (3) en de tweeling Bela en Benjamin (2). Ik heb nog een dochter van 18, Emma uit een eerdere relatie.

Wat doe je? Allereerst ben ik natuurlijk huismama. Daarnaast ben ik serveerster bij van der Valk, in de “Goudenleeuw”. Ik werk alleen in de avonduren en in de weekenden zodat ik overdag, altijd bij de kinderen kan zijn.  Als ik werk is Hans thuis, hij doet ook de zwemlessen. Eigenlijk is er altijd één ouder bij de kinderen want dat vinden wij belangrijk. Verder doe ik aan wielrennen, hardlopen en zwemmen.

Waar woon je? Wij wonen aan de van der Waalslaan. Heel erg naar ons zin. Kindvriendelijk, sociaal en heerlijk rustig. 

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is gezellig en vernieuwend. Alles wordt mooier. Hier zijn de straten opgeknapt en daar kan ik elke dag weer van genieten. Als we oppas hebben gaan wij graag samen in de Voorstraat uit eten even; quality time voor elkaar. Het geeft ons zo dicht bij huis een vakantie sfeer, zeker nu met al die lichtjes. 

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Het is jammer dat er bij ons aan de overkant, bij het voetbalveldje, vijf mooie oude bomen gekapt worden. Deze staan er zeker al 60 jaar dus er verdwijnt een beetje nostalgie hier uit het straatbeeld. Verder ben ik heel tevreden. Als het met al mijn kinderen en man goed gaat ben ik ook gelukkig. 

Met dank aan Robine Stark

Pin It