Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten

Wie ben je? Thijmen Brummel ik ben 22 jaar. 

Wat doe je? Ik studeer voor Maritiem Officier in Rotterdam. Dit is mijn laatste jaar en ik hoop in juni mijn opleiding af te ronden. In Februari 2018 ga ik voor zes maanden varen en dat is dan mijn eind stage. Ik zie wel wat ik ga doen. Alles wat op mijn pad komt qua werk pak ik aan; wel graag op het water want varen is mijn grote passie.

Ik werk als bijbaantje nu bij Sportfondsen als horeca medewerker en beheerder. Ook ben ik vrijwilliger techniek bij het Filmtheater Voorschoten. 

Waar woon je? Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Noord Hofland. Vlak bij het Aletta Hof. Ik ben hier geboren en naar school gegaan. Ik heb hier mijn hele jeugd  doorgebracht. Het is een hele fijne en gezellige buurt. 

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten ligt voor mij heel centraal: ik fiets in tien minuten naar het centrum van Voorschoten en/of Leiden. Voorschoten is ook heel gezellig. 

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Dat is best moeilijk om te zeggen want ik voel me net een beetje volwassen en ben mij nog niet bewust van alles. Eigenlijk vind ik alles hier positief omdat Voorschoten mee gaat met de tijd en dan bedoel ik de vernieuwing die door het hele dorp te zien is. Ga zo door zou ik zeggen. 

Met dank aan Thijmen Brummel.

Pin It