Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten

HansDWie ben je? Hans Dijksterhuis ik ben 65 jaar, getrouwd met Carmen zij is ook 65. Wij hebben twee zonen en zes kleinkinderen

Wat doe je? Ik heb twee eigen bedrijven. Een video productie bedrijf; ik maak video, foto,- audio en muziek producties, heel divers van webfilmpjes tot bedrijfsfilms, van evenementen-registratie tot films voor educatieve doeleinden. Vaak wordt tegenwoordig bij sollicitaties een video CV gevraagd en dat doe ik dus ook. Het tweede bedrijf is een interim management werving & selectie bureau. Zo lang ik het naar mijn zin heb ga ik met beide door. Verder ben ik een zeer actieve muzikant. Ik speel in drie bands die allemaal een eigen karakter hebben; FlIRT, dit is een all-round Coverband, ik ben de drummer/zanger, Gigs, akoestische pop- en folk muziek, hier ben ik zanger/gitarist en Laurel Canyon, dit is een tribute aan de hippie tijd in L.A. We spelen vooral jaren ‘60’ en ‘70’ repertoire, ik drum en zing in deze band. 

Waar woon je? In de Vlietwijk, lekker dicht bij het centrum. Wij hebben het hier buiten gewoon naar ons zin en gaan hier nooit meer weg.

Wat vind je van Voorschoten?  Met recht is Voorschoten de Parel aan de Vliet. Voorschoten is mooi, levendig en erg gezellig.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Voorschoten moet zo groen mogelijk blijven en er mag niet te veel nieuwbouw meer bij komen. Ik ben wat conservatief en hou dingen graag zoals ze zijn. Vernieuwen betekent niet altijd verbeteren.

Met dank aan Hans Dijksterhuis

Pin It