Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten (38)
Marinus

Wie ben je? Marinus van der Peet, ik ben 42 jaar en woon samen met Cora. Ik ben bonus vader van twee dochters en één kleindochter. 

Wat doe je? Tot eind van dit jaar werkte ik als recruter voor een uitzendbureau gespecialiseerd in de olie en gas industrie. Sinds Januari doe ik dit zelfstandig. Ik ben sinds kort ZZP- er en dit geeft mij de vrijheid om ook andere dingen te ondernemen. Verder ben ik heel veel bezig met verschillende dingen voor voetbalvereniging Voorschoten 97. Ik ben ooit begonnen met het organiseren van een toernooi en dat zijn er nu jaarlijks meerdere. Ik zit in de evenementen commissie van de Seniorenafdeling en ben secretaris van de club van 100. Dit is een club die door bijdrage van de leden het mogelijk maakt om projecten te realiseren waar de vereniging op dat moment geen geld voor heeft. Zo hebben we er recent voor gezorgd dat het terras uitgebreid kon worden. Als laatste ben ik de manager van de zondags selectie, een selectie die vooral uit Voorschotense jongens bestaat. Ik heb het heel druk met Voorschoten 97, steek er veel tijd in maar ik heb het erg naar mijn zin en krijg er ook veel voor terug, vooral waardering. 

Waar woon je? Wij wonen aan de Ferdinand Bollaan in de Vlietwijk. Een hele fijne plek voor ons. Ooit ben ik twee keer weggeweest: naar Curaçao en naar een grote stad. Nu heel erg blij dat ik weer terug ben in ons mooie dorp. 

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is heel mooi en zoals ik al zei dat ik twee keer een uitstapje heb gemaakt maar toch hier weer terug kom……zegt al genoeg. Ik ga nooit meer weg uit Voorschoten! 

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik zou niets veranderen aan Voorschoten en alles lekker laten zoals het is. Soms maak ik mij wel erg zorgen over ons voetbal terrein. We behoren qua ledenaantal bij de top 10 van Nederland en zijn de grootste vereniging van Zuid Holland. De velden worden zeer intensief gebruikt en sommige moeten eigenlijk vervangen worden maar nu de subsidie kraan dicht gedraaid is weet ik niet wat de toekomst gaat brengen voor de velden van voetbalvereniging Voorschoten 97.

Met dank aan Marinus van der Peet.

Pin It