De fractie van ONS Voorschoten bestaat uit 3 gemeenteraadsleden en 2 burgercommissieleden. 

Glenn Zeelt, Gemeenteraadslid M&SGlenn Zeelt

Glenn is een echt mensenmens. Toegankelijk, betrokken en behulpzaam. Zijn jarenlange ambtelijke ervaring in combinatie met zijn persoonlijkheid en pragmatische aanpak zorgen voor heldere werksituaties. Hij weet altijd het overzicht te bewaren en kan scherp analyseren. Glenn en wollige taal gaan niet samen. Kort, bondig en begrijpelijk is zijn manier van communiceren. Kortom, allemaal ingrediënten die nodig zijn voor natuurlijk leiderschap!

 

 

 

 

 

 

Marleen PersoonMarleen Persoon, Gemeenteraadslid WRG

Door haar sociale betrokkenheid en loyaliteit is Marleen iemand bij wie je altijd kunt aankloppen als je hulp nodig hebt. Met veel enthousiasme en gedrevenheid zet zij zich in om anderen te ondersteunen. Marleen is een echte teamspeler, ze geeft mensen de ruimte om zichzelf te zijn en is altijd bereid om samen tot het beste eindresultaat te komen.

 

 

 

 

 

 

Hans v.d. Elst

Hans van der Elst, Gemeenteraadslid B&B, Fractievoorzitter

Door zijn kernachtige manier van denken en analyseren is Hans een uitblinker in bedrijfsmanagement. Hij is een harde werker die de lat voor zichzelf en zijn omgeving hoog legt. Daar waar anderen het voor gezien houden kan Hans onvermoeibaar en gedreven doorgaan. Immers, zijn streven is een professionele en gestructureerde organisatie. Iets waar hij zich 100% voor inzet!

 

 

 

 

 

Ummi Cimen

Ummi Cimen, Burgercommissielid M&S

Ummi is een gedreven en maatschappelijk betrokken vrouw. Ze is een observator en kan goed luisteren waardoor mensen haar vaak in vertrouwen nemen. Haar jarenlange werkervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat ze een schat aan mensenkennis bezit. Met haar positieve instelling en doorzettingsvermogen komt zij vaak tot creatieve oplossingen bij lastige vraagstukken.

 

 

 

 

 

 

Alphons Eversteijn

Alphons Eversteijn, Burgercommissielid WRG

Alphons is dé 'familieman' binnen ons team. Met zijn vriendelijke karakter en diplomatieke houding is hij altijd op zoek naar consensus. In moeilijke tijden weet hij de juiste prioriteiten te stellen en gaat hij volhardend te werk. Hij is een gevoelsmens die altijd op zoek is naar harmonie en is daardoor een echte verbinder en weet mensen voor zich te winnen.

Pin It