Afdrukken

Marleen Persoon interviewt inwoners van Voorschoten (66)

Wie ben je? Patricia Keehnen, ofwel Tries. Ik ben 51 en heb een heel lief Frans jachthondje Jip.

Wat doe je? Ik ben eigenaresse van lunchroom “Tries no. 54”. Vroeger wilde ik altijd al iets voor mezelf beginnen en na jaren bij Steyn Sports en ProReha gewerkt te hebben, heb ik in 2011 de grote stap genomen. Het was toen nu of nooit en ik ben nu erg blij dat ik dit gedaan heb. De start was moeilijk want de aanvraag van de horeca vergunning duurde lang. Toen dat geregeld was ben ik gewoon maar begonnen. Altijd wil ik alles vers hebben en alles zelf maken. Ik zal je vertellen dat dit elke dag weer een uitdaging is. Na 7,5 jaar heb ik het nog steeds naar mijn zin en ik ben zo blij dat ik mijn hart gevolgd heb. Steeds wil ik weer wat nieuws verzinnen en ik ben net gestart op elke vrijdag van 16 tot 19 uur met: “Pinchos & Prosecco” : stokbroodjes gevuld met tapashapjes en een lekker drankje.

Waar woon je? Ik woon in het centrum redelijk dicht bij de zaak. Erg handig!

Wat vind je van Voorschoten? Vanaf mijn eerste levensjaar woon ik in Voorschoten. We woonden aan de Wijngaardelaan, in de tijd dat we nog een file voor ons huis hadden als de auto’s moesten wachten voor de spoorbomen voor de trein die langs kwam. Voorschoten is geweldig. Lekker groen en leuk gezellig. Dicht bij de grote steden maar zelf wonen we echt in een dorp.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Van mij hoeft er niet zoveel te veranderen. Als ik dan wat zou willen noemen is dat ik het leuk zou vinden als er een uitlaat bos of park voor honden komt. Verder ben ik heel tevreden over Voorschoten.

Met dank aan Patricia Keehnen.