Marleen PersoonIk ben Marleen Persoon, 57 jaar. Mijn partner heet Hans en ik heb vier zonen en één dochter, variërend in de leeftijd van 21 tot 35 jaar. Ik heb drie kleinkinderen van 4, 5 en 7 jaar. U vindt mij terug op nummer zes op de Kieslijst van ONS Voorschoten, DE echte lokale partij.

Ik woon alweer zeven jaar met veel plezier in het mooie dorp Voorschoten. Voorschoten is een uniek dorp in de Randstad: goede winkels, een rijk verenigingsleven en een prachtig achterland om te recreëren. Voor zo’n dorp wil je graag iets extra’s doen. Ik heb 36 jaar in de zorg gewerkt en daarnaast altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Toen ik tijd over had heb ik mij in 2014 bij ONS Voorschoten gemeld. Een lokale partij, die zich echt alleen op de belangen van Voorschoten en haar inwoners richt. Dat sprak mij aan. Daarom wil ik ook dat Voorschoten een zelfstandig dorp blijft: overzichtelijk, korte lijnen naar het gemeentebestuur en dus niet ondersneeuwen in een groot anoniem geheel.

Ik vind persoonlijk contact met mensen erg belangrijk. Je krijgt dan ook te horen wat mensen bezighoudt. Mensen vinden dat ik sociaal ingesteld ben, een gevoelsmens ben, maar ook een doorzetter en verbinder. Toen ik de kans kreeg om voor 2 lokale kranten te schrijven heb ik dat meteen gedaan. Voor Groot Voorschoten schrijf ik elke week “ONS gaat persoonlijk” en maandelijks voor de Voorschotense Krant “De partner van”.  Naast schrijven voor de kranten besteed ik met veel liefde als mantelzorger tijd aan enkele dementerende ouderen. Na al die jaren in de zorg gewerkt te hebben vind ik dat ook niet meer dan logisch. Je stelt je kennis graag beschikbaar.

Tenslotte. Als lid van ONS Voorschoten woon ik elke factievergadering bij heeft de zorg natuurlijk mijn extra belangstelling.

Pin It